Skip to content Skip to footer
Psikoterapi e njohjes dhe e sjelljes (CBT)
Çrregullimet disociative

Psikoterapi e njohjes dhe e sjelljes (CBT)

Nëse keni nevojë për psikoterapi CBT, të njohjes dhe të sjelljes, na kontaktoni në Klinikën Ego dhe lini takim për psikoterapi në Tiranë. Tek ne do të merrni vlerësime psikologjike dhe seanca mbikqyrëse për të përcaktuar terapinë më të mirë kognitive. Gjithashtu, do të konsultoheni me një psikolog për të ndryshuar modelet e sjelljeve negative dhe të keni një sjelle më pozitive për të përballuar situata sfiduese në jetë.

Psikoterapi nëpërmjet psikoanalizës​

Psikoterapi nëpërmjet psikoanalizës​

Psikoterapia nëpërmjet psikoanalizës është një teknikë e avancuar trajtimi të cilën mund ta merrni në klinikën Ego në Tiranë. Na kontaktoni për seanca psikoterapie me mjek të specializuar dhe me përvojë në psikoanalizë. Merrni ndihmën që ju duhet për shëndetin tuaj mendor e kujdesuni për veten tuaj në çdo moment të jetës.

Psikoterapi për të luftuar depresionin

Psikoterapi për të luftuar depresionin

Prenotoni një seancë psikoterapie në Tiranë në klinikën Ego. Stafi jonë i kualifikuar do t’ju ndihmojë të luftoni depresionin me seanca psikoterapie të avancuara, dhe të personalizuara për çrregullimet tuaja mendore. Ne ju ofrojmë kura me terapi verbale dhe me medikamente që do ju bëjnë të ndiheni më në formë dhe të përballoni me lehtësi çdo moment në jetë, qoftë situata të vështira, dhe jetën e përditshme.

Trajtim i çrregullimeve psikologjike nëpërmjet psikoterapisë

Çrregullimet psikologjike ju pengojnë të keni një jetë normale. Merrni trajtimet psikologjike më të mira dhe konsulta psikoterapie të kualifikuara në klinikën Ego. Prenotoni seanca psikoterapie në Tiranë në mënyrë që të përballoni me lehtësi vështirësitë në jetë duke përfshirë depresionin. Për shumë pak kohë do të vini re ndryshime në mënyrën tuaj të sjelljes dhe do të ndiheni më mirë.

Trajtim i çrregullimeve psikologjike nëpërmjet psikoterapisë

Oraret

Nëse mendoni se keni nevojë për dikë për të biseduar, ne jemi këtu.

  • E hënë – e shtunë : 08:00-20:00
  • E diel: Mbyllur
visita psikologjike psikolog ne shqiperi Trajtime Psikiatrike & Psikologjike

Plani ynë tarifor

  • Çmimi i një vizite është 3000 lekë.

Mos hezitoni të na kontaktoni

Kontaktet

Oraret

E hënë - e shtunë : 08:00-20:00E diel: Mbyllur

Rezervoni një takim tani!

Kryeni një rezervim duke plotësuar formularin tonë online.